Szeged program gyerekkel

Szeged program gyerekkel

Izgalmas Szegedi program a család számára


Mindennyian tudjuk jól, hogy milyen nehéz egy szülő számára olyan programot találni, amellyel letudja kötni a gyerekeit. Az pedig különösen nehéz, hogy az adott programot élvezzék a kisebbek is.


Mit szólnátok ahhoz, ha az egész család jól érezné magát?

A CityRoom olyan izgalmas kalandjátékot kínál Szeged városában, amelyet garantáltan élvezni fog mindenki! Együtt járhatjátok be a város nevezetességeit, miközben közösen oldhattok meg különböző feladványokat.


No de mégis milyen izgalmas Szegedi programot kínálunk?

Egy teljesen kontaktmentes telefonos játék a CityRoom, amely keretein belül izgalmasan járhatjátok be a várost. Csupán legalább 1 telefonra, kevés mobilinternetre és egy szuper csapatra van szükség!

Alkossatok csapatot, menjetek a kiindulópontra és indulhat is a kaland! A játék a telefonon keresztül folyamatosan mutatja, hogy mikor milyen látványosságot kell megkeresnetek és ha odaértetek, akkor éppen milyen feladatot kell teljesítenetek. Ha netán elakadnátok, akkor sincs semmi gond, hiszen használhattok segítséget.


Szeged program gyerekkel

Összehoz benneteket!

A játék a csapatmunkára épül, így mindenki kitudja venni benne a részét és mindenkinek lehet sikerélménye - amely a gyerekek esetében elengedhetetlen dolog! Miközben játszotok, aközben igazán összekovácsolodhattok, hiszen muszáj együttműködnötök.


Kellemes séta a szabadban.

A CityRoom kimozdít a szürke hétköznapokból és egy izgalmas szabadtéri programot kínál. Gondoltátok volna, hogy milyen látványos Szegedi emlékművek vannak? A játék során ezeket is megtekinthetitek, de nem csak csupán elmentek mellette, hanem közelebbről is szemügyre veszitek, hiszen az szükséges a feladványok teljesítéséhez.


Így lehet izgalmas Szeged a gyerekekkel!

A játékot bármikor félbeszakíthatjátok, megállhattok fagyizni vagy meginni egy forró teát, esetleg pihenhettek is. Nem időre megy, tehát akármikor folytathatjátok onnan, ahol abbahagytátok.


"Legjobb Szeged program gyerekkel!"

Válasszátok ki lent a játékot, vásároljatok kódot és irány a kaland!

Izgalmas Szegedi szórakozás

CityRoom

Hogyan lehet játszani?

1

Válasszátok ki a játékot

Válasszátok ki a Hírös City Room játékot és bankkártya segítségével fizessétek ki online.

2

A megadott emailre kaptok egy kódot

Küldünk e-mailben egy kódot, amelyre szükségetek lesz majd, hogy elindulhassatok a játékkal.

3

Weboldal megnyitása és kód aktiválása

Amint odaértetek a kiindulóponthoz, nyissátok meg a play.cityroom.hu weboldalt és írjátok be a kapott kódot.

4

Csapatnév választás és indulás

Csatlakozzon fel mindenki, majd találjatok ki egy kreatív csapatnevet! Ezután indulhat a kalandozás!