Legjobb szabadidős program Kecskeméten

Legjobb szabadidős program Kecskeméten

2022-03-09


Kecskemét, Bács-Kiskun megye legnagyobb városa, egyben megyeszékhelye. A nagy múltra visszatekintő város számos programot nyújt az arra látogatók számára. Ezek közül a legjobbat, legizgalmasabbat hoztuk el most nektek.

 

A CityRoom kiváló programlehetőség lehet családoknak, barátoknak vagy akár munkatársaknak egyaránt. Szabadidős program Kecskeméten, amely körbe vezet a város látványosságain, miközben a telefonjaitokon oldhattok meg különböző feladványokat.

 

Vegyetek részt egy olyan egyedülálló városfelfedező kalandjátékban, amelyet garantáltan élvezni fogtok. Közös csapatmunka, hiszen azoknál szórakoztatóbb nincs! Lehettek kecskemétiek, környékbeliek, de akár az ország másik pontjáról is jöhettek, hiszen nincs megszabva kik játszhatnak, a lényeg, hogy legyetek éppen Kecskeméten.

 

Nincs szükség időpontfoglalásra, nem kell találkoznotok senkivel sem!

 

Mindössze annyi a dolgotok, hogy vásároljatok belépőkódot a www.cityroom.hu –n, amelyet a kiindulópontra érve az arra kijelölt weboldalon aktiválhattok. Miután aktiváltátok az összes telefonon a kódot, indulhattok is játszani. A weboldal egyszerre mutatja mindenkinek, hogy éppen hogy haladtok és mi az adott feladat. Állomások vannak, amelyeket a játék jelez, hogy mikor éppen hova kell mennetek és milyen feladványt kell megoldanotok. Úgy is elképzelhetitek, mint egy szabadulószobát a városban, csak itt az egész város egy szoba és a telefonokon kell megoldani a rejtvényeket.

 

A játék bemutatja tehát Kecskemét látványosságait, közben pedig a telefonjaitokon játszhattok és fejthetitek meg a rejtvényeket közösen. Kiváló szabadidős program Kecskemét városában, amely egyedülálló élményt nyújt bárki számára.

Cimkék

Szabadidős program Kecskeméten

Program gyerekeknek

Kecskeméti szabadulószoba

Kecskeméti kalandjáték

Kiknek ajánljuk?

családoknak

barátoknak

ismerősöknek

kirándulóknak

kecskemétieknek

Fedezd fel Kecskemét látványosságait

Próbáld ki a Hírös City Room nevű játékunkat!

CityRoom

Hogyan lehet játszani?

1

Válasszátok ki a játékot

Válasszátok ki a Hírös City Room játékot és bankkártya segítségével fizessétek ki online.

2

A megadott emailre kaptok egy kódot

Küldünk e-mailben egy kódot, amelyre szükségetek lesz majd, hogy elindulhassatok a játékkal.

3

Weboldal megnyitása és kód aktiválása

Amint odaértetek a kiindulóponthoz, nyissátok meg a play.cityroom.hu weboldalt és írjátok be a kapott kódot.

4

Csapatnév választás és indulás

Csatlakozzon fel mindenki, majd találjatok ki egy kreatív csapatnevet! Ezután indulhat a kalandozás!