Különleges Kecskeméti osztálykirándulás program

Különleges Kecskeméti osztálykirándulás program

Minden osztály imádni fogja a Kecskeméti osztálykirándulást


A tanároknak egyre nehezebb olyan programot kitalálniuk, amellyel izgalmassá tehetik az osztálykirándulásokat. Manapság mindenki csak a telefonját nyomkodja és igazából oda sem figyel a körülötte lévő dolgokra.


Mit szólnátok ahhoz, ha az egész osztály jól érezné magát?

A CityRoom olyan izgalmas kalandjátékot kínál Kecskemét városában, amelyet garantáltan élvezni fog mindenki! Együtt járhatjátok be a város nevezetességeit, miközben közösen oldhattok meg különböző feladványokat.


No de mégis milyen izgalmas Kecskeméti programot kínálunk?

Egy teljesen kontaktmentes telefonos játék a CityRoom, amely keretein belül izgalmasan járhatjátok be a várost. Csupán legalább 1 telefonra, kevés mobilinternetre és egy szuper csapatra van szükség!

Alkossatok csapatot, menjetek a kiindulópontra és indulhat is a kaland! A játék a telefonon keresztül folyamatosan mutatja, hogy mikor milyen látványosságot kell megkeresnetek és ha odaértetek, akkor éppen milyen feladatot kell teljesítenetek. Ha netán elakadnátok, akkor sincs semmi gond, hiszen használhattok segítséget.


Különleges Kecskeméti osztálykirándulás program

Összehoz benneteket!

A játék a csapatmunkára épül, így mindenki kitudja venni benne a részét és mindenkinek lehet sikerélménye! Miközben játszotok, aközben igazán összekovácsolodhattok, hiszen muszáj együttműködnötök.


Kellemes séta a szabadban.

A CityRoom kimozdít a szürke hétköznapokból és egy izgalmas szabadtéri programot kínál. Gondoltátok volna, hogy milyen látványos Kecskeméti emlékművek vannak? A játék során ezeket is megtekinthetitek, de nem csak csupán elmentek mellette, hanem közelebbről is szemügyre veszitek, hiszen az szükséges a feladványok teljesítéséhez.


Így lehet izgalmas Kecskemét a gyerekekkel!

A játékot bármikor félbeszakíthatjátok, megállhattok fagyizni vagy meginni egy forró teát, esetleg pihenhettek is. Nem időre megy, tehát akármikor folytathatjátok onnan, ahol abbahagytátok.


Csináljatok versenyt a játékból!

A játékok során pontokat lehet gyűjteni, ezért könnyedén lehet versenyt csinálni belőle. Amelyik csapat a legtöbb pontot gyűjti, az nyerhet valamit, mondjuk egy matek 5-öst!😉


Bármelyik korosztály számára tökéletes

A CityRoom játékait mindegyik korosztálynak javasoljuk! Amelyik játéknál ott van a kisgyerek jelölés, azok különösen gyermekek számára is ajánlottak!


Különleges Kecskeméti osztálykirándulás program

Válasszátok ki lent a játékot, vásároljatok kódot és irány a kaland!

Izgalmas Kecskeméti szórakozás

CityRoom

Hogyan lehet játszani?

1

Válasszátok ki a játékot

Válasszátok ki a Hírös City Room játékot és bankkártya segítségével fizessétek ki online.

2

A megadott emailre kaptok egy kódot

Küldünk e-mailben egy kódot, amelyre szükségetek lesz majd, hogy elindulhassatok a játékkal.

3

Weboldal megnyitása és kód aktiválása

Amint odaértetek a kiindulóponthoz, nyissátok meg a play.cityroom.hu weboldalt és írjátok be a kapott kódot.

4

Csapatnév választás és indulás

Csatlakozzon fel mindenki, majd találjatok ki egy kreatív csapatnevet! Ezután indulhat a kalandozás!