Debrecen csapatépítő program

Debrecen csapatépítő program

Izgalmas Debreceni szórakozás csapatoknak


Szeretnétek egy igazán jó csapatépítő programban részt venni? Szeretnétek, ha a közösségetek mégjobban összekovácsolódhatna? Akkor itt a lehetőség!


Mit szólnátok ahhoz, ha az egész csapat jól érezné magát?

A CityRoom olyan izgalmas kalandjátékot kínál Debrecen városában, amelyet garantáltan élvezni fog mindenki! Együtt járhatjátok be a város nevezetességeit, miközben közösen oldhattok meg különböző feladványokat.


No de mégis milyen izgalmas Debreceni programot kínálunk?

Egy teljesen kontaktmentes telefonos játék a CityRoom, amely keretein belül izgalmasan járhatjátok be a várost. Csupán legalább 1 telefonra, kevés mobilinternetre és egy szuper csapatra van szükség!

Alkossatok csapatot, menjetek a kiindulópontra és indulhat is a kaland! A játék a telefonon keresztül folyamatosan mutatja, hogy mikor milyen látványosságot kell megkeresnetek és ha odaértetek, akkor éppen milyen feladatot kell teljesítenetek. Ha netán elakadnátok, akkor sincs semmi gond, hiszen használhattok segítséget.


Debrecen csapatépítő program

Összehoz benneteket!

A játék a csapatmunkára épül, így mindenki kitudja venni benne a részét és mindenkinek lehet sikerélménye - amely egy csapat esetében elengedhetetlen dolog! Miközben játszotok, aközben igazán összekovácsolodhattok, hiszen muszáj együttműködnötök.


Kellemes séta a szabadban.

A CityRoom kimozdít a szürke hétköznapokból és egy izgalmas szabadtéri programot kínál. Gondoltátok volna, hogy milyen látványos Debreceni emlékművek vannak? A játék során ezeket is megtekinthetitek, de nem csak csupán elmentek mellette, hanem közelebbről is szemügyre veszitek, hiszen az szükséges a feladványok teljesítéséhez.


Így lehet izgalmas Debrecen csapatban!

A játékot bármikor félbeszakíthatjátok, megállhattok fagyizni vagy meginni egy forró teát, esetleg pihenhettek is. Nem időre megy, tehát akármikor folytathatjátok onnan, ahol abbahagytátok.


"Legjobb Debrecen csapatépítő program!"

Válasszátok ki lent a játékot, vásároljatok kódot és irány a kaland!

Izgalmas Debreceni szórakozás

CityRoom

Hogyan lehet játszani?

1

Válasszátok ki a játékot

Válasszátok ki a Hírös City Room játékot és bankkártya segítségével fizessétek ki online.

2

A megadott emailre kaptok egy kódot

Küldünk e-mailben egy kódot, amelyre szükségetek lesz majd, hogy elindulhassatok a játékkal.

3

Weboldal megnyitása és kód aktiválása

Amint odaértetek a kiindulóponthoz, nyissátok meg a play.cityroom.hu weboldalt és írjátok be a kapott kódot.

4

Csapatnév választás és indulás

Csatlakozzon fel mindenki, majd találjatok ki egy kreatív csapatnevet! Ezután indulhat a kalandozás!